10 jaar Waterlanders, 7 x Oerol

Waterlanders verschijnen dit jaar voor de 7de keer op het Terschellinger Oerol festival. De Waterlanders die dit jaar hun 2e lustrum (10-jarig bestaan) zullen vieren, kruipen in de huid van de Vereniging Natuurmomenten om op tragikomische wijze commentaar te geven op het feit dat Natuur ondergebracht is bij het Ministerie van Economische zaken, en op de vercommercialisering en ver-facebook-ing van… zo ongeveer alles. Waterlanders uit Wageningen verschijnen van 18-26 juni op Oerol, als de boswachters van de VN, van 11:00 tot 17:00 uur.

Natuurmomenten® 2.0- Een Nieuw Geluid, Oerol festival 2011
17 jun t/m 26 jun 2011, 11:00-17:00, Terschelling.

Vol vuur voor de natuur! Het succesnummer van paspoortroute 2010 wordt vervolgd! Mede dankzij de inspanningen van Vereniging Natuurmomenten valt de natuur in Nederland inmiddels onder Economische Zaken. Natuur is welbeschouwd een fantastisch relaxproduct, de ideale tegenhanger van werk, snelweg, gezin. Toch lag dit enorme groene winstpotentiaal er werkeloos bij, omdat de kritische succesfactoren Service en PR ontbraken. In dat gat springt de VN met nieuwe Natuurmomenten®. Wij halen meer uit de natuur! Please retweet: 8.263 personen vinden #Natuurmomenten leuk.

De Vereniging Natuurmomenten is te vinden in het Paspoort-programma van Oerol. Toegangsprijs: 1 Oerol-paspoort.

vlnr: de wageningers Eric Langendoen, Erik Woltmeijer, Remco de Kluizenaar, Bart Heijnemans, samen: de Waterlanders (hier als hun alter ego de Vereniging natuurmomenten)
SLUIT
SLUIT