100 jaar WUR in de stad

100 jaar WUR in de stad

100 jaar WUR in de stadWageningen University & Research bestaat dit jaar 100 jaar. Op 16 en 17 juni vieren we 100 jaar “Wageningen in Wageningen” met een sprankelend festival voor jong en oud. Iedereen is welkom!

Gegarandeerd gaat het dak van de stad bij de swingende Gevelconcerten en een optreden van Studentenorkest De Ontzetting. De buitenfilm – Mama Mia! The movie – verandert de markt in een podium voor een veelstemmig stadskoor. Dus, smeer je keel, breng je eigen stoel mee en laat je stem horen.

Op zaterdag om 12 uur openen Burgemeester Geert van Rumund en WUR-voorzitter Louise Fresco het festival met koffie en taart. Jong en oud spelen XXL spellen en studentenverenigingen houden Open Huis. Ben je, of voel je je kind? Help dan mee en versier de stad met de creatie van een kleurrijke guirlande met 100 vlaggen.

Op zondag proef je van 100 culturen, klanken, smaken en kleuren op de Global Village Market. Daarna is er een gezellige Potluck BBQ. Neem je favoriete eten mee, bereid het op de grote BBQ’s, deel het met je buren en geniet van ontmoetingen en verrassende gerechten. Met DJ Baobab.

Doe mee en geniet van het beste van beide werelden.
Kijk voor het programma op www.wur.nl/festivaljuni

Het festival “100 jaar WUR in de stad” is een coproductie van: 100 years WUR, Gemeente Wageningen, WOC Heerenstraat Theater, Cafe Loburg, THUIS, Speelgoedbank Wageningen, Studentenverenigingen KSV Franciscus, SSR-W, D.L.V. Nji-Sri,, ISOW en I*ESN.

(foto: David Elskamp)

SLUIT
CLOSE