Aanmelden voor Culturele Ronde Wageningen 2021

Onze stad heeft veel talentvolle kunstenaars. Dat kunnen we zelf gaan bekijken bij de open-atelier-route ‘Culturele Ronde Wageningen’ in het komende voorjaar. De voorbereidingen zijn al in volle gang en Wageningse kunstenaars kunnen zich nu aanmelden voor dit tweejaarlijks kunstevenement.

Op zaterdag 10 en zondag 11 april 2021 is het weekend van de atelierroute. Deelnemende Wageningse kunstenaars stellen dan hun atelier of tentoonstellingsruimte open voor publiek. Van 27 maart t/m 11 april is in Museum De Casteelse Poort van iedere deelnemende kunstenaar een werk te zien, in een overzichtstentoonstelling. Zo kan ruim voor het weekeinde van de Culturele Ronde aan de hand van de werken al een keuze gemaakt worden welke kunstenaars in hun atelier te bezoeken op 10 en 11 april.

72 individuele kunstenaars, organisaties en galeries van – vooral beeldende – kunst hebben deelgenomen aan de Culturele Ronde 2019. In totaal zijn er bijna 9000 bezoeken afgelegd, nog exclusief de bezoekers in de openbare instellingen zoals de bibliotheek waar ook kunst te zien was.

Aanmelden
Kunstenaars verbonden aan Wageningen die meer willen laten zien van hun werk, kunnen zich nu aanmelden voor de Culturele Ronde 2021. Op de website staan de voorwaarden voor deelname en alle informatie die nodig is. Ook wie mee wil doen als vrijwilliger, galerie of op een andere manier, kan dat kenbaar maken via www.cultureleronde.nl (contactformulier) of mail naar info@cultureleronde.nl.

SLUIT
SLUIT