Afscheid Sunday Afternoon Blues jamsession met Double U Blues

Afscheid Sunday Afternoon Blues jamsession met Double U Blues

Afscheid Sunday Afternoon Blues jamsession met Double U BluesNa 6 jaar met veel enthousiasme en liefde voor blues op menig zondag een fantastische Sunday Afternoon Blues jamsession georganiseerd te hebben in Loburg hebben de organisatoren besloten om te stoppen met de organisatie van deze legendarische zondagmiddagen. Zeven en een half jaar geleden startten ze in Café ‘het Poorthuis’ samen met Rien Bouwmeester waarna ze in Loburg verder zijn gegaan met dit mooie concept in samenwerking met de Gatehouse huisband (Serge Evers, Geurt jan van de Ploeg, Ed Glasmacher en Cor van de Waal). Nog twee keer klimmen de mannen op het podium van Loburg; zondag 27 augustus om onder luid applaus bedankt te worden voor al hun inzet en op 3 september in een Dreamteam editie om de verjaardag van LoburgLive te vieren.

Op zondag 27 augustus zal er blues klinken in Loburg in een iets andere vorm dan tijdens de voorgaande Jams. Vanaf 15:00 uur speelt Double U Blues met special guest waarbij er tijdens dit optreden de tijd is om de eregasten Arie Jan Folkerts en Bob Koenders en uiteraard de leden van de huisband te bedanken voor de jarenlange organisatie en mooie herinneringen. Er kan niet meer gejamd worden.

Double U Blues is een Wageningse bluesband die alweer 5 jaar de blues speelt. Wij spelen voornamelijk covers van de wat stevigere soort blues. Onder andere van artiesten als: Gary Clarke Jr., Stevie Ray Vaughan en Kenny Wayne Shepherd. Een vaste waarde die al 5 jaar optreedt tijdens de Wageningse Bluesroute.

Datum: zondag 27 augustus
Tijd: 15:00 uur
Entree: gratis.