Billy Cobham in Wageningen

Billy Cobham in Wageningen

Billy Cobham in WageningenMEESTERDRUMMER BILLY COBHAM BIJ JAZZ IN WAGENINGEN

WAGENINGEN. “Billy Cobham zet de nieuwe standaard voor fusionslagwerk, door een huwelijk te sluiten tussen verpletterende wrang zoete jazz behendigheid en een verpulverende rock beat.”(Rolling Stone)

Memorabele concerten voeren de boventoon bij Jazz in Wageningen. Richard Bona was al een daverend succes. De levende legende Billy Cobham is vervolgens aan de beurt om zijn opwachting te maken in Theater Junushoff.
Op maandagavond 13 november (20.30 uur) speelt deze grootmeester hier de sterren van de hemel.

Je kunt in de wereld van jazz- en fusionmuziek niet om hem heen. En waarom zou je ook! Sinds de jaren ’70 is meesterdrummer Billy Cobham een fenomeen. Enkele van zijn albums zijn nog steeds ware klassiekers, die ook zeer geliefd zijn onder het grote publiek.
De Panamees-Amerikaanse drummer werd eind jaren ’60 wereldberoemd o.a. in de band van Miles Davis Vervolgens volgde een glanzende carrière die niets aan de verbeelding overlaat. Hij werkte veelvuldig samen met o.a. Herbie Hancock, George Benson, Chet Baker, Chick Corea en Ron Carter.
Nog steeds is Billy Cobham niet te stuiten. Dus grijp je kans om nu nog te boeken. De Billy Cobham Band staat garant voor een spectaculair concert. Gewoon bij ons, in de grote zaal van Theater Junushoff.
Tijd: 20:30 uur. Toegang € 22/15. Kaarten zijn online te koop via www.jazzinwageningen.nl of bij de ingang voor het concert (cash only).

SLUIT
CLOSE