Bluebird Café in Theater De wilde Wereld

Bluebird Café in Theater De wilde WereldNa het succes van vorig jaar weer terug in De Wilde Wereld.

Bluebird Café is een intiem luisterconcert voor liefhebbers van akoestische gitaarmuziek en meerstemmige zang. Wilma, Javier en twee Marcels zingen liedjes van o.a. James Taylor, CSN&Y, Venice, Buddy Holly, Leonard Cohen, Simon and Garfunkel, Eagles, Vince Gill, John Denver, Neil Diamond, Douwe Bob, eigen werk en liedjes van hun debuut-CD!

Zondag 19 mei | Aanvang: 14.30 uur | Deur open: 13.30 uur | Entree: € 10,00
Reserveren via 06-16109556 of via marcel@marcelsmulders.com
Wij nodigen iedereen uit om a.s. zondag naar De Wilde Wereld te komen, Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen

Bluebird Café is een project van drie leden van countryband Savannah (www.savannah.nl) en singer-songwriter Marcel Verbeek (www.marcelverbeek.nl). De naam Bluebird Café verwijst naar het wereldberoemde muziekcafé in Nashville: het mekka van singer-songwriters, waar dagelijks nieuwe talenten en grote legendes optreden.

Stamgasten:

Marcel Smulders, Wilma Smulders en Javier Garcia Vicente vormen al jaren het hart van Savannah, de meest populaire countryband van de Benelux. Savannah toert met veel succes langs theaters en festivals in Nederland en Europa.

Marcel Verbeek is een singer-songwriter uit Nijmegen, met Brabantse ‘roots’. Marcel bracht twee albums uit met eigen werk en speelde samen met onder anderen meestergitarist Harry Sacksioni en zangeres Anneke van Giersbergen.

Meer info: http://www.marcelverbeek.nl/bluebirdcafe/

SLUIT
SLUIT