Boekpresentatie ‘De rollator van mevrouw Bloem’

Boekpresentatie 'De rollator van mevrouw Bloem'De nieuwe verhalenbundel ‘De rollator van mevrouw Bloem’ van Martinus de Kam, met illustraties van Nicole Pluim, wordt gepresenteerd op zaterdag 21 maart. Zij worden geïnterviewd door schrijfster en boekrecensent Hannah Kuipers. De presentatie begint om 15:00 uur. Na afloop is er een signeersessie. Toegang is gratis.

Martinus de Kam (1942) schrijft jeugdboeken, korte verhalen en gedichten voor volwassenen. Hij was als wetenschappelijk medewerker verbonden aan een onderzoeksinstituut in Wageningen en werkte lange tijd in de tropen in het bos- en natuurbeheer. Na zijn pensionering begon hij met het schrijven van proza en poëzie. Veel van zijn boeken en verhalen spelen zich af in Zeeland, waar hij werd geboren en zijn jeugd doorbracht. Vriendschap en verlangen zijn terugkerende thema’s in zijn werk.

Nicole Pluim (1958) is geboren in Zweden en groeide op in Bennekom. Zij heeft gewerkt als zelfstandig goudsmid, daarnaast als secretaresse en psychologisch assistent. Nicole is steeds op zoek naar nieuwe wegen om haar creativiteit vorm te geven. In 2020 werd haar eerste ontwerp voor een boekomslag gepubliceerd, en illustreerde zij een aantal korte verhalen.

SLUIT
SLUIT