Boordevol programma Cultureel Café

Boordevol programma Cultureel Café Wageningen – Als Sinterklaas ons heeft verlaten en kerst nog ver weg lijkt, is er gelukkig altijd nog het Cultureel Café. Op 7 december is iedereen vanaf 20.15 uur welkom in café Loburg in Wageningen. De toegang is gratis en het publiek kan op elk moment in- en uitlopen.
Het Cultureel Café is goed op stoom dit seizoen. Na de zeer geslaagde editie van november, valt er ook in december weer van alles te genieten. De organisatie heeft gezorgd voor een boordevol programma variërend van á cappela en poëzie tot glamrock.
Dichter Anthonie Holslag bijt het spits af. Deze Amsterdammer schrijft over uiteenlopende thema’s die soms ontleend zijn aan zijn eigen leven, soms fantasy-elementen hebben. Hij vervangt Martijn Adelmund, die een column leest van Jean Gardeniers.
De eerste muzikale bijdrage komt van het trio Enchant. Zij wisselen vrolijke nummers af met melancholieke en worden daarbij begeleid door Arthur Rep op de gitaar. De arrangementen schrijven zij allemaal zelf.
Daarna is Echte Mensen aan de beurt: een multimediale samenwerking die opereert op het snijvlak van kunstzinnige en populaire muziek. Het publiek wordt verleid zich op te stellen als een voorbijganger en toehoorders tuimelen in een vrije val. Het werk van Echte Mensen is zowel tegendraads als hartroerend. Vinden zij zelf.
En dan Henk Boogaard. Vaak wordt hij aangekondigd als ‘De Zingende Groenteman’, maar dit moet op een misverstand berusten. Henk is gewoon gek op groente en daarom gaan zijn liedjes vaak over dat onderwerp. Overigens behandelt Henk ook andere alledaagse onderwerpen.
De vocal Group Zing je Blij is een enthousiaste groep amateurzangers die repeteert onder begeleiding van Juliette Brans. Zij is er deze keer niet bij zijn en dat vinden de leden erg spannend! Het repertoire bestaat uit nummers uit verschillende genres: musical, pop, jazz, gospel, traditionals.
Na 22.00 uur is het feest met de enige Glam Metalband van Wageningen: Look What the Cat Dragged In. Winnaar van de publieksprijs “Best Hair On Stage” op Woetstok 2017! Gooi je haar los, grijp de whisky en kom je jaren ’80 cultuurshot halen!

SLUIT
SLUIT