Cabaret Songs in de Arboretumkerk!

Cabaret Songs in de Arboretumkerk!

Cabaret Songs in de Arboretumkerk!Last van een lentedip? Lijdt u aan algemene Weltschmertz en valt er weer eens weinig te lachen? De Arboretumconcerten bieden verstrooiing en vermaak! Binnenkort is daar het nieuwe programma: Cabaretsongs. Op vrijdagavond 24 mei zullen Murni Suwetja (sopraan) en Mark Toxopeus (piano) in de Arboretumkerk cabareteske liederen laten horen van Weill, Britten en Satie.

Deze composities zoeken de randen van de klassieke muziek op, en schurken vrijmoedig langs die van de café-muziek en het chanson. De bekende bitterzoete ballades zoals ‘Der Abschiedsbrief’ en ‘Nanna’s Lied’ uit het album ‘The Unknown Kurt Weill’ zouden u een besmuikt glimlachje om de mond kunnen toveren. De songs van Britten – zoals bijvoorbeeld ‘Tell me the truth about Love’ – doen zich ook heel grappig voor, totdat men beter begint te luisteren en tot de conclusie moet komen: ach, het kan dus altijd erger!

Na afloop is er de gelegenheid tot nagenieten en kan men met elkaar en met de musici nog wat na praten onder het genot van een hapje en drankje.

Aanvang: 20:00 uur
Kaarten à € 15,- zijn verkrijgbaar bij Antiquariaat de Beschte, Bergstraat 22 of aan de deur voor aanvang.
Reserveren kan via het contactformulier op onze website www.arboretumconcerten.nl

SLUIT
CLOSE