Cultureel Café, buiten koud maar binnen warm

Cultureel Café, buiten koud maar binnen warmWageningen – Op donderdag, 6 december is er weer een Cultureel Café in café Loburg. Na de spanning van pakjesavond nu ontspannen en genieten van een gevarieerd optreden. Het programma begint om 20.30 en de toegang is gratis.

Gitarist Mark Heddema heeft zijn draai gevonden en opent weer de avond. Ook stadsdichter Ivanka de Ruijter is een vast onderdeel op deze avond.

Het zang- en gitaarduo Ernst & Lud brengen leuke popliedjes ten gehore en zij nodigen u uit om vooral mee te zingen.

Vaste columnist Jean Gardeniers wordt deze keer vervangen door een oude bekende: Laurens van der Zee, de eerste Wageningse stadsdichter.

Jaap van Peperstraten is een stand up comedian. Hij probeert met zijn optreden het publiek bij de les te houden en reacties uit te lokken.

De zingende groenteman Henk Bogaard speelt luisterliedjes over groenten en fruit en zal met zijn optreden voor het nodige vermaak zorgen.

De afsluitende band is Tante Ans en de Bosduvels. Misschien herinnert u zich een eerder optreden waarbij zij het dak van het Cultureel Café speelden. Elektrisch en akoestisch gitaar samen met meerstemmige zang vertolken zij covers uit allerlei genres.

Het volgende Cultureel Café is op maandag 7 januari in het stadhuis van Wageningen tijdens de nieuwjaarsreceptie en begint om 19.00 uur.

SLUIT
SLUIT