Culturele Ronde 2017

Culturele Ronde 2017

Culturele Ronde 2017Onze stad heeft veel talentvolle kunstenaars in haar midden. Dat kunnen we zelf gaan bekijken bij de open-atelier-route ‘Culturele Ronde Wageningen’ in het komende voorjaar. De voorbereidingen zijn al in volle gang en Wageningse kunstenaars kunnen zich nu aanmelden voor dit tweejaarlijks kunstevenement.

Op zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 is het weekend van de atelierroute. Deelnemende Wageningse kunstenaars stellen hun atelier of tentoonstellingsruimte open voor publiek. Van 9 t/m 23 april hangt de overzichtstentoonstelling in Museum de Casteelse Poort, waar kunstenaars een zelfgekozen favoriet werk uit hun collectie exposeren.

Kunstenaars verbonden aan Wageningen die meer willen laten zien van hun werk, kunnen zich tot eind januari aanmelden voor de Culturele Ronde 2017. Op de website staan de voorwaarden voor deelname en alle informatie die nodig is. Ook wie mee wil doen als vrijwilliger, galerie of op een andere manier, kan dat kenbaar maken via www.cultureleronde.nl of mail naar info@cultureleronde.nl