Cultuur Voor & Achter op 11/11

Cultuur Voor & Achter op 11/11

Cultuur Voor & Achter op 11/11De bblthk, Theater Junushoff en het Heerenstraat Theater openen – op de 11e van de 11e tussen 13 en 16 uur – deuren die normaal gesloten blijven: voor nieuwe inzichten, voor een blik achter de schermen en voor een ander licht op cultuur.

Junushoff
Ben je benieuwd hoe het voelt om in de spotlights te staan op het podium in de Grote Zaal? Wil je meer weten over wat er allemaal aan techniek komt kijken rondom een voorstelling? Ben je nieuwsgierig hoe artiesten worden gecontracteerd voor een voorstelling in Junushoff?
In Theater Junushoff geeft theaterdirecteur Loek Buys elk uur een rondleiding ‘achter de schermen’ met tot besluit een lekker drankje in het vernieuwde theatercafé.

Heerenstraattheater
Ook het Heerenstraat Theater zet zijn deuren wagenwijd open. Bezoekers kunnen een blik werpen in de projectieruimte maar krijgen in de zaal ook een voorproefje van het nieuwste aanbod op het gebied van film, live-opera en -ballet of de populaire kunstvoorstellingen.

bblthk
Om 16:00 uur gaat journalist Eric Wijnacker in de bblthk in gesprek met Loek Buys, Sjaak Driessen en Tom de Bont over het belang van cultuur in de (binnen)stad.
En aansluitend, om 17:00 uur, geeft P.C. Hooft-prijswinnaar en essayist Bas Heijne een lezing over cultuur in het huidige tijdsgewricht.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk zijn. Je/u bent van harte welkom!

SLUIT
CLOSE