Ethiopische kunstenaar Tamrat Gezahegne exposeert: Urban/Rural Coalescence

Ethiopische kunstenaar Tamrat Gezahegne exposeert: Urban/Rural CoalescenceIn Tamrat’s werk bestudeeert hij de interactie tussen de maatschappij en de natuur, waarbij hij contrasten maar juist ook verbindingen laat zien. In de expositie ‘Urban/Rural Coalescence’ gebruikt hij zowel organische vormen als geometrische vormen, en zowel kleuren uit de natuur als neonkleuren om deze interactie weer te geven.

Tamrat Gezahegne studeerde in 2000 af aan de Kunstacademie in Addis Ababa, Ethiopië. Sindsdien werkt hij vanuit zijn atelier en exposeert zowel in Addis Ababa als in verschillende Europese landen en de VS.

In de maanden maart, april en mei werkt Tamrat vanuit kunstatelier H-ART, Kunst uit het Hart, in het Schimmelpenninck gebouw in de Nude. Hier zal ook de expositie worden gehouden die op vrijdag 11 mei om 18.00u wordt geopend. Hierna blijft de expositie tot 21 mei open, elke maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 11.00u – 18.00u.

Opening: vrijdag 11 mei om 18.00u
Adres: Schimmelpenninck gebouw, Nude 28, Wageningen (ingang rechterzijkant)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betty van Gelder van H-ART: 06-41697182 of email bettyvangelder@gmail.com.

Tamrat Gezagegn is bereikbaar op 06-30136669 of email tamrat654@gmail.com.

Meer informatie over de kunstenaar vindt u op www.tamratgezahegne.com

SLUIT
SLUIT