Festivalkriebels met OGDD

Festivalkriebels met OGDD

Festivalkriebels met OGDDOp 27 april (Koningsdag) een OGDD Dansfeest om in de festivalsfeer te komen. OGDD – “Onze Generatie Draait Door” staat voor een dansfeest voor alle generaties.

Het festivalseizoen 2019 gaat weer van start. Voor OGDD genoeg redenen om de zaal van “De Wilde Wereld” om te toveren tot een festivalweide met veel ruimte voor swingende historische en hedendaagse live beelden en met de dansvloer dwingende muziek van de OGDD DJ’s Jan en Wiebe.

50 jaar geleden was Woodstock… de moeder van alle festivals met o.a. The Who, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Santana, Creedence en Janis Joplin en de kleurrijke volkswagenbusjes. En er zijn meer aanleidingen om muzikaal terug te blikken en vooruit te kijken. Dit jaar de vijftigste Pinkpop, Bospop, optredens in het Goffertpark Nijmegen, Lowlands en Down The Rabbit Hole. Deze festivals brengen namen als The Cure, Pretenders, Lenny Kravitz, Fleetwood Mac, Anouk , Golden Earring, Sting met veel Police-nummers, Snow Patrol, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, Foreigner, Skunk Anansie, Level 42, John Fogerty. Muse, Bon Jovi , New Order, Franz Ferdinand, Editors, Janelle Monáe en Grace Jones.
Er zijn meerdere festivals om 50 jaar geleden Woodstock te vieren. En het aantal Tribute Festivals in Nederland neemt met het jaar toe. Zo ook in Wageningen. Op zaterdag 29 juni 2019 zal Woetstok Wageningen voor de zesde keer plaatsvinden. En de OGDD dansavond is de uitgelezen kans om ook alvast in de stemming te komen voor Tribute² op het Bevrijdingsfestival Gelderland op 5 mei in het Torckpark van Wageningen.

Het dansfeest kent een redelijk vroege start (21:30 uur) om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden en duurt tot 02:00 uur. Een toegangskaartje kost €3,50
Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten

SLUIT
SLUIT