Fotodetective Hans Aarsman in Junushoff

Fotodetective Hans Aarsman in Junushoff
Hans Aarsman is fotograaf. Zijn fotografische werk is diverse keren te zien geweest in het Stedelijk Museum in Amsterdam.
Voor de Volkskrant schrijft hij een wekelijkse rubriek waarin hij persfoto’s onder de loep neemt als een detective. In zijn nieuwste voorstelling ‘Dokter Aarsman’ behandelt hij ‘enerverende gevallen uit zijn dagelijkse praktijk’.

Hans’ moeder was idolaat van chirurgen. Dus leek het haar een goed idee als Hans chirurg zou worden. Hij ging mee in haar droom tot de puberteit aanbrak. Dan wil je alles, behalve wat je moeder wil. Toch ontwikkelde Aarsman zich via een omweg tot een soort dokter en doet hij niets liever dan diagnoses stellen. Het grote verschil met een arts: Hans heeft geen patiënten in de wachtkamer. Bij hem wacht de rest van de wereld op een diagnose. In ‘Dokter Aarsman’ behandelt de fotodetective enerverende gevallen uit zijn dagelijkse praktijk. “Een vlotte en geestige spreker (…) gezegend met een droogkomisch gevoel voor humor.” (Theaterkrant over zijn vorige voorstelling ‘Precies Andersom’)

Dokter Aarsman, donderdag 14 maart 20:30 uur Kleine Zaal Junushoff

https://www.junushoff.nl/programma/4046/Hans_Aarsman/Dokter_Aarsman_try_out_/?type=show

SLUIT
SLUIT