Genieten van de culturele lente….

De zomer komt er weer aan en dat betekent veel activiteiten op het culturele vlak. Voor mij een goed moment om cultureel Wageningen op te snuiven. Het begon eigenlijk al in het begin van de lente met de culturele ronde, die als vanouds de eerste zonnestralen van het jaar meebracht. Een mooie manier om veel werk te zien en mensen te leren kennen. Vorige week stond Sempre Sereno met Damn Yankees op het programma. Wat zetten zij als amateurvereniging een fantastisch spetterende musicalavond neer. Ik heb me goed vermaakt. Alhoewel het meezingen voor mij niet echt is weggelegd. Vanavond ga ik naar Lens naar de voorstellingen Nieuwe Mensen en Miniaturen.

Zo blijf ik nieuwe inspirerende mensen ontmoeten. Mijn netwerk groeit nog steeds, maar ik ken nog lang niet iedereen. Onder andere daarom ben ik sinds april gestart met een makelaarsuurtje in Cafe Carré aan de Vijzelstraat 2. Elk laatste vrijdag van de maand ben ik van 16.00 tot 17.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden. Het is een vrije ongedwongen inloop dus iedereen kan even aanschuiven en vragen of problemen voorleggen. Zoek je bijvoorbeeld naar een plek voor je band om op te treden of te repeteren of wil je weten waar je kunt exposeren? Kom dan vooral een keer langs. Bij mooi weer vind je mij op het terras. En na 17.00 uur is er een borrel. Mocht het makelaarsuurtje je niet uitkomen dan ben ik uiteraard ook in de bblthk te bereiken.

Voor vanavond nog even hopen op mooi weer want één van de voorstelling van Lens vindt buiten plaats.

Wie weet tot ziens en een mooie en culturele zomer gewenst.

Olga Kersten

Contactgegevens
ma/di werkzaam vanuit de bblthk
Tel. 0317-466 885 of mobiel: 06 – 370 025 04
Bezoekadres: Stationsstraat 2 (de bblthk)
Postadres: Postbus 9054, 6700 GN Wageningen

SLUIT
SLUIT