Gezellig Cultureel Café met voor ieder wat wils.

Gezellig Cultureel Café met voor ieder wat wils.

Wageningen – Op donderdag, 7 maart weer een Cultureel Café in café Loburg. Een verrassende avond met muziek, zang en dans door ervaren artiesten en aanstormend talent. Het progamma begint om 20.30 uur en zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Tijdens het binnenkomen van het publiek speelt Floris Voortman gitaar en zingt.

Stadsdichter Ivanka de Ruijter draagt voor uit eigen werk en Jean Gardeniers belicht Wagenings en actueel nieuws.

Daarna volgt een programma waar voor iedereen wel iets te genieten valt.
Wat dacht u van een clownoptreden? Hoog geëerd publiek: voor u staan Martijn en Jeroen, 2e jaars studenten aan de school voor Clown en Leven in Utrecht. Zij traden al diverse keren op voor een enthousiast publiek. Nu vanavond bij ons.

Spaanse invloeden komen van het duo Theresa y Timen (zie foto). Theresa heeft haar passie gevonden in de flamenco. Na een aantal jaren dansen nu de zang: met haar vlotte en krachtige stem brengt ze de intensiteit van deze muziek naar boven. Timen is een gepassioneerd flamencogitarist met sterk en dynamisch spel.

Floris van Proosdij kwam er op zijn elfde achter dat hij geen astronaut (te lang) en geen piloot (slechte ogen) kon worden. Cabaretier was zijn droom en met bovengenoemde eigenschappen was dat geen probleem. Hij laat u vanavond horen en zien dat stand-up comedian een goede keus is.

Als afsluiting de Band Chestnut, een oude bekende. Een studentenbluesband die dit jaar al 25 jaar bestaat met uiteraard telkens nieuwe studenten.

SLUIT
SLUIT