Goed Gesprek Onder de Linden

Goed Gesprek Onder de Linden

Goed Gesprek Onder de LindenWoensdag 10 oktober draait het Goede Gesprek Onder de Linden weer rond Wageningen in volle breedte. En nog actueel ook.

Sjark Lomme van SLEA (Sjak Lomme Energie Advies) komt praten over iets waar we allemaal zenuwachtig over moeten worden: de energie-transitie en in het bijzonder ‘de Wageningse uitdaging’ daarin. Wanneer moeten we van het gas af? Waar in Wageningen waait het en waar schijnt de zon?

Sjirk Bijma is voorzitter van het Wagenings Ondernemers Contact en notaris. Een wel zeer klassieke combinatie. Hoe gaat het met onze Wageningse ondernemers? Hebben winkeliers en genetische wereldspelers iets met elkaar te maken? En wat doet een notaris tegenwoordig?

Bij Toine Timmermans gaan we buurten over voedselverspilling. Hij werkt bij de WUR en is trekker van een landelijke ‘task force’ die zich bezig houdt met voedselverspilling. Over onze groene kliko tot internationale veevoer- en mensenvoer-handel.

Literair worden we bijgehouden door onze stadsdichter zonder titel Wijnand Steemers. Hij heeft net weer een nieuw boek uitgegeven, maar vanavond is hij onze columnist.

Vrijwel precies drie jaar geleden richtte Marisabel Pando (uit Bolivia) het Internationaal Vrouwenkoor op. Judica Lookman van de Havenstraat viert het feest met ze mee als dirigente. Ons super-Wagenings intermezzo!

Ria Dubbeldam, Greet Eijkelenboom, Jelle de Gruyter en Leo Klep zijn uw gastheren.

Café Onder de Linden aan Haagsteeg, 2015 uur, toegang gratis.

SLUIT
CLOSE