Goochelaars spelen met kwetsbaarheid in poëtische voorstelling.

Goochelaars spelen met kwetsbaarheid in poëtische voorstelling.

Goochelaars spelen met kwetsbaarheid in poëtische voorstelling.Wat is echt? Wat is magie? Waar ligt de breekbare grens tussen illusie en realiteit? Blijft de goochelaar overeind als de illusie doorbroken is of stort zijn persona als een kaartenhuis in elkaar?

Tim Horsting en Janse Heijn presenteren met Breuklijnen hun eerste gezamenlijke avondvullende voorstelling waarin ze de kwetsbaarheden van illusies onderzoeken.

In een serie absurde, komische en spannende scenes brengen zij een ode aan de kwetsbaarheid van ons zelfbeeld, én onze alledaagse realiteit!

Over de artiesten:

Janse Heijn is een professionele goochelaar uit Wageningen met 15 jaar ervaring in binnen en buitenland. In 2016 werd hij beloond met de 2e prijs op het Nederlands Kampioenschap der Goochelkunst waar hij door een vakjury werd geprezen om zijn innovatieve en poëtische kijk op de goochelkunst.

Tim Horsting is theatermaker en magisch stuntman. Zijn acts waren in binnen en buitenland te zien. Hij overleefde diverse gevaarlijke recordpogingen en was samen met Uri Geller te zien op TV.
Daarnaast werkt hij als creatief consulent voor verschillende theatergezelschappen en bijzondere evenementen.

De voorstellingen zijn op Vrijdag 13 en donderdag 19 oktober in Theater de Wilde Wereld in Wageningen. Aanvang is om 20:30
Kaarten voor deze voorstelling kosten €5 per stuk, reserveren kan via tim@tipeaux.nl. Ook is het mogelijk om aan de deur te betalen.

Meer informatie is te vinden op http://www.facebook.com/tipeaux/