Heel veel jazz in Wageningen, en op do 12 sep Jasper Somsen, Benjamin Herman en Timothy Banchet in Loburg

Heel veel jazz in Wageningen, en op do 12 sep Jasper Somsen,  Benjamin Herman en Timothy Banchet in LoburgWageningen begint langzamerhand een jazz-stad van betekenis te worden. In de afgelopen 10 jaar organiseerde Jazz in Wageningen bijna 100 concerten met wereldberoemde muzikanten zoals Ron Carter, Yellow Jackets, Richard Bona, Chris Potter, Randy Brecker, John Patitucci, Dave Holland, Mike Stern om er zo maar eens een paar te noemen. Ook minder beroemd maar aanstormend talent proberen we een plek te geven.
In de komende maanden staan er weer een paar bijzondere concerten op de agenda zoals de in Nederland niet zo heel bekende meesterpianist Jef Neve & Teus Nobel, het veelgeprezen Mathias Eick Quintet uit Noorwegen, het trio van bassist Mats EIlertsen ook uit Noorwegen en de snel rijzende Amerikaanse ster E.J. Strickland met zijn Quintet.
Daarnaast zijn er nog de vrij toegankelijke donderdag avonden met de Nederlandse jazztop in café Loburg. Te beginnen met do 12 sep als Jasper Somsen (bas) Benjamin Herman (sax) en Timothy Banchet (toetsen) uitnodigt. Aanvang 20:30u en de toegang is gratis waarbij je een vrijwillige bijdrage kunt achterlaten in de champagne-emmer.
Kijk op http://www.jazzinwageningen.nl voor het programma en om je in te schrijven voor de nieuwbrief!

SLUIT
SLUIT