Help Lens in haar zoektocht naar DE Wageninger

Wie is De Wageninger? Waar is De Wageninger? Wat maakt De Wageninger een Wageninger? Wat is zo Wagenings aan Wageningen?
Help Lens Theatermakers zoeken naar antwoorden op deze vragen. Zet je theaterbril op, je creatieve knop aan en doe mee met een wekelijkse opdracht waarmee we samen theater maken. De
resultaten zijn een basis voor een voorstelling later in het jaar. Iedereen die een band heeft met Wageningen kan meedoen, jong en oud.
Hoe het werkt
Elke week krijg je op maandag een videoboodschap in je mailbox waarin de opdracht van de week wordt uitgelegd. De eerste opdracht komt op maandag 13 april. Als je een vraag hebt, dan kun je die op diezelfde maandag tussen 20:30 en 21:00 aan de regisseur (Freek van Zonsbeek) stellen tijdens een kort online overleg via Skype. Op de eerstvolgende zaterdag lever je je resultaat in voor 17:00, je kunt dus zelf bepalen wanneer het je uitkomt de opdracht uit te voeren. Een week nadat je de opdracht hebt gekregen, op maandag 20 april, bespreken we de resultaten via een Skype-bijeenkomst tussen 19:30 en 20:30. Ondertussen heb je al de tweede opdracht ontvangen. In dit ritme gaan we verder.

Kijk voor meer info, de technische details, de digitale veiligheid en voor aanmelding op: www.lenstheatermakers.nl
Zie ook

 

 

SLUIT
SLUIT