Herfstvakantie: Beeldengalerij Het Depot is voor alle leeftijden!

Herfstvakantie: Beeldengalerij Het Depot is voor alle leeftijden!Beeldengalerij Het Depot heeft genoeg te bieden voor een afwisselende dag uit voor alle leeftijden.

Het uitganspunt voor de grote collectie beelden van Beeldengalerij Het Depot is het menselijk lichaam. Op de hoofdlocatie is t/m 24 maart 2019 de nieuwe thematentoonstelling ‘Bomen zijn als mensen’ te bewonderen. Bij deze thematentoonstelling staat de overeenkomst tussen bomen en mensen centraal. Enkele beelden van dit thema staan ook in het Arboretum de Dreijen opgesteld.

De beelden in het Depot mogen voorzichtig worden aangeraakt! Vanaf de herfstvakantie kunnen kinderen de nieuwe beleeftocht halen bij de receptie. Met dit opdrachtenboekje maken de kinderen (en ouders) op speelse wijze kennis met een deel van de beelden uit de vaste collectie en met de thematentoonstelling. De kinderen leren over de beelden en de materialen waarvan ze gemaakt zijn. De beleeftocht biedt veel ruimte voor eigen creativiteit en na afloop worden de kinderen beloond met een kleine attentie. De toegang en de beleeftocht zijn geheel kosteloos.

Het Depot is gevestigd aan de Arboretumlaan 4 (hoofdlocatie) en Generaal Foulkesweg 64 (Villa Hinkeloord) in Wageningen. Op de hoofdlocatie van Het Depot zijn tevens een winkel en een vegetarisch restaurant te bezoeken. Geopend van donderdag tot en met zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Het Arboretum De Dreijen verbindt de beide locaties en biedt een mooie wandeling tussen bomen en beelden. Arboretum De Dreijen en de tuin van Villa Hinkeloord zijn dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.

SLUIT
SLUIT