HET IS ZOVER! Junushoff maakt programma bekend

HET IS ZOVER! Junushoff maakt programma bekendUitzonderlijk programma in bizar theaterjaar
Het is Junushoff een groot plezier om in dit uitzonderlijke jaar het nieuwe theaterprogramma te presenteren. Het theater heeft tot aan 1 januari 2021 ruim vijftig prachtige voorstellingen in een 1,5 meter setting klaarstaan. Het programma van de tweede helft van het seizoen wordt eind 2020 bekend gemaakt.

Corona breekt succesvol seizoen 2019-2020 af
In maart vestigde Junushoff een record met de 40.000ste bezoeker en toen kwam Corona en gooide roet in het eten. Junushoff werd gedwongen vijftig voorstellingen te annuleren of verplaatsen. De directie van het theater is blij verrast door het geduld, de hartverwarmende reacties en de gulle donaties die Junushoff en alle artiesten van de gasten mochten ontvangen.

Programmering aangepast op 1,5 meter setting
De programmering voor seizoen 2020-2021 was al helemaal rond in maart, maar kwam op losse schroeven te staan door de Corona maatregelen. Directeur en programmeur Loek Buys heeft samen met de theaterproducenten gezocht naar aanpassingen waar dat nodig was. Buys: “Ik ben eigenlijk verrast door het mooie aanbod en de creativiteit van de makers om voorstellingen aan deze tijd aan te passen.” Er zitten voorstellingen tussen die verplaatst zijn vanuit vorig seizoen en er zijn ook een paar speciaal voor deze tijd gemaakte pareltjes bij. Alle voorstellingen spelen in de Grote Zaal, die nu een maximale capaciteit van 150 plaatsen heeft. Loek Buys: “We zijn vooral blij dat we, ondanks de beperkingen weer gasten kunnen gaan ontvangen en de artiesten weer een podium kunnen bieden”.

Online programmabrochure
Voor het eerst heeft Junushoff het vertrouwde papieren programmaboekje ingeruild voor een digitale brochure. Die ziet er prachtig uit en je kunt direct vanuit de brochure doorlinken naar de voorstellingen op de website van het theater. https://mijnonlinepublicaties.nl/junushoff/2020

Veilig en Coronaproof naar Junushoff
De veiligheid en gezondheid van bezoekers, medewerkers en artiesten staat bij Junushoff voorop. Tijdens het theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Het theater doet er alles aan om de bezoekers een veilige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Programmaboek en voorverkoop
Het nieuwe theaterprogramma van Junushoff voor september t/m december 2020 is te bekijken op de website van het theater www.junushoff.nl
Vrienden van Junushoff kunnen met voorrang vanaf 1 september om 10:00 uur kaarten online via de website van het theater reserveren. Voor de overige kaartkopers start de voorverkoop op dinsdag 8 september om 10:00 uur.

SLUIT
SLUIT