Homo Naturalis van Wageningse klankkunstenaars / componisten uitverkocht

Homo Naturalis van Wageningse klankkunstenaars / componisten uitverkochtDe Wageningse klankkunstenaar Remco de Kluizenaar en de in Bennekom wonende componist Erik Woltmeijer, bekend in Wageningen van onder andere kunstenaarscollectief Waterlanders, speelden op 12 december drie keer in een uitverkocht Akoesticum in Ede de voorstelling “Homo Naturalis” (zie foto). De voorstelling is een filmconcert van 35 minuten. Woltmeijer en de Kluizenaar spelen live muziek (eigen composities) bij een filmbeeldenstroom die Barend Hazeleger maakte.
Vanwege corona maatregelen konden in totaal slechts 90 mensen de voorstelling zien 30 per “uitverkochte” zaal. Daarom waren al drie weken voor datum geen kaarten meer beschikbaar. Enkele kaarten kwamen vrij doordat mensen verkouden waren en aangaven dat ze hun kaarten beschikbaar wilden stellen, al snel waren ze weer aan iemand toebedeeld. Wie in deze tijd van “cultuurschaarste” van een volgende opvoering vroegtijdig de datum wil weten, kan zich inschrijven voor de maillijst van Remco de Kluizenaar: http://eepurl.com/g-7Gl9 (of via zijn site Remcodekluizenaar.nl te vinden). Naar de leden van deze lijst stuurt de Kluizenaar ongeveer 10x per jaar een gratis stukje muziek, geluid of klankkunst.
Voor wie niet heeft kunnen komen: De voorstelling Homo Naturalis had ook een online voortraject van 10 weken met elke week een korte kunstfilm met speciaal daarvoor gecomponeerde muziek. (11 films, inc. de bonusfilm van de laatste week voor de voorstelling) Deze films zijn terug te vinden via www.Remcodekluizenaar.nl/homonaturalis en via de site van festival Woest en Bijster. Zowel voor wie de voorstelling gemist heeft als voor wie hem wel gezien heeft maar de korte films nog niet, is het een aanrader om de films nog even te bekijken.

SLUIT
SLUIT