In KAPELexpo “Twee beelden, één werkelijkheid?”

Op zaterdag 1 februari opent in “KAPELexpo-voor kunst en zo” de tentoonstelling “Twee beelden, één werkelijkheid?” met werk van Marja Jillissen (schilderijen) en Jan Prins (fotografie).
“Twee kunstenaars, twee uitingsvormen: schilderkunst en fotografie, die een onverwachte gelijkenis hebben. Uitingsvormen die elkaar aanvullen en versterken. De ene keer in vorm, de andere keer in ontroering. Foto’s, vastgelegde momenten die een nanoseconde werkelijkheid waren en schilderwerken, die werkelijkheid verbeelden. Diepere overeenkomsten, te zien en vooral te voelen in ieders persoonlijke weergave.” [Jan Prins]

In de KAPEL van het voormalige RK klooster Sancta Maria aan de Utrechtseweg 131, 6781 DR Renkum organiseren Wageningse kunstenaars Betty van Gelder en raymonde van santen 3-wekelijks wisselende tentoonstellingen. Het is een plek waar kunstenaars tegen een aantrekkelijk tarief hun werk kunnen exposeren en verkopen en waar bezoekers ontspannen kennis kunnen maken met een gevarieerd aanbod aan werk.
KAPELexpo is open op zaterdag & zondag van 12.00 – 17.00 uur.
Vrij bezoek en parkeren.
Bezoek ook onze Facebookpagina www.facebook.com/kapelexpo

SLUIT
SLUIT