Jasper Somsen Invites… Rogier Telderman & Teus Nobel @ Café Loburg

Jasper Somsen Invites… Rogier Telderman & Teus Nobel @ Café Loburg

Jasper Somsen Invites... Rogier Telderman & Teus Nobel @ Café LoburgIn de serie LoburgLive & Jazz in Wageningen ontvangt contrabassist Jasper Somsen op donderdagavond 17 mei, om 20.30 uur, Rogier Telderman (piano) en Teus Nobel (trompet) op het jazzpodium van café Loburg.

Rogier Telderman behoort tot Europa’s nieuwe generatie van grote jazzmusici. Hij weet op een originele wijze invloeden uit de jazz, klassiek en pop te versmelten tot een geheel. Dat is ook hoorbaar op zijn uitstekend ontvangen debuutalbum Contours (2015). Met het Rogier Telderman Trio toerde hij het afgelopen jaar door Europa en stond hij op het North Sea Jazz Festival. De pianist staat bekend om zijn rijke en eigenzinnige melodielijnen en emotionele muzikale diepgang.

Teus Nobel heeft zijn naam als aanstormend talent al ver achter zich gelaten en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse jazzscene. Veelzijdig als hij is werkte hij samen met o.a. Caro Emerald, Jef Neve en Kyteman Orchestra. In 2016 had Jazz in Wageningen de primeur door het eerste concert ooit van zijn huidige band “Social Music” te mogen programmeren, vlak voor de band de studio in ging voor een spetterend nieuw album. Hij is sinds 2010 de solo-trompettist van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

In 2018 organiseren Jazz in Wageningen en Loburg Live wederom een serie jazzconcerten op de donderdagavond. Onder de titel “Jasper Somsen Invites …” nodigt Jasper de beste Nederlandse jazzmuzikanten uit voor een concert in een doorgaans unieke eenmalige bezetting. Deze concerten beginnen om 20.30u en zijn rond 22.30u afgelopen. Entree is gratis, donatie welkom. Info: www.loburg.com | www.jazzinwageningen.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/144235716292977/

SLUIT
CLOSE