Kunst Wageningen 16 & 17 september

Kunst Wageningen 16 & 17 september

Kunst Wageningen 16 & 17 septemberOp zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 wordt Kunst Wageningen gehouden. Locatie is als altijd het gezellige Theater Junushoff in het centrum van Wageningen. 48 Beeldend kunstenaars laten dit jaar zien wat ze kunnen.

Dit jaar 48 kunstenaars

Zoals altijd staat het 3e weekend in september in het teken van Kunst Wageningen. Ook nu weer in Theater Junushoff. 48 Kunstenaars presenteren hun werk. Veel verschillende disciplines zijn te bewonderen: schilderijen, beelden in glas, keramiek, brons en textiel, fotografie, druktechnieken en nog veel meer.

Alle kunstenaars op de site!

Op onze site staat een overzicht van de deelnemende kunstenaars. Daar kun je vooraf vast kijken wie er zijn en wat je leuk vindt. En een lijstje maken van de kunstenaars die je ab-so-luut wilt gaan zien. Maar ook achteraf is het handig. Als je iets leuks hebt gezien kun je onze site gebruiken als naslagwerk. Kortom: kijk op onze site!
www.kunstwageningen.nl

Living Statue

Zaterdag 16 september staat ‘onze’ Living Statue in de Hoogstraat om voorbijgangers vriendelijk doch dwingend de weg te wijzen naar Kunst Wageningen in Theater de Junushoff. Wie is hij dit jaar? Kom maar kijken! Hij staat tussen 11:30 en 16:00 uur in de Hoogstraat (ergens tussen de HEMA en de Markt).