Kunst Wageningen 2014!

Een keur aan Kunst tijdens Kunst Wageningen 2014!

Op zaterdag 20 september en zondag 21 september wordt Kunst Wageningen weer gehouden in Theater Junushoff. Maar ruim 55 kunstenaars uit de regio en daarbuiten tonen hun werk aan een ieder die dat wil zien.

Net als ieder jaar is Theater Junushoff gastheer voor veel verschillende kunstenaars, die allen graag hun werk laten zien aan het publiek. Twee dagen lang is Kunst Wageningen van 11:00 tot 17:00 uur open. De toegang is gratis. Op de site van de kunstmarkt, www.kunstwageningen.nl, is van iedere deelnemer een afbeelding te zien. Via deze site kunnen ook de internetsites – indien beschikbaar – van de deelnemende kunstenaars bezocht worden.

Nationale Kunstdagen
Als bezoeker van Kunst Wageningen kunt u dit jaar voor het eerst op de kunstenaars stemmen. U bepaalt wie u zo bijzonder vindt dat zee en plak verdienen op de Nationale Kunstdagen die in 2015 in Ahoy Rotterdam plaatsvinden. Kom dus vooral naar Kunst Wageningen en kies mee!

Levend kunstwerk
Op zaterdag 20 september zal Living Statue ‘Piet Penseel’ in de Hoogstraat te zien zijn. Dit schilderende beeld houdt voorbijgangers letterlijk een spiegel voor bij het maken van perfect lijkende portretten. Kom kijken naar de meesterlijke portretten van dit levende standbeeld op zaterdag 20 september in de Hoogstraat (ergens ter hoogte van de HEMA).

Kunst Wageningen in Theater Junushoff
Openingstijden Kunstmarkt Wageningen
Zaterdag 20 september 2014 11:00 – 17:00 uur
Zondag 21 september 2014 11:00 – 17:00 uur

Theater Junushoff is beide dagen gratis toegankelijk.

SLUIT
SLUIT