Kunst Wageningen 2018

Kunst Wageningen 2018

Kunst Wageningen 2018Op zaterdag 15 september en zondag 16 september wordt Kunst Wageningen weer gehouden in Theater Junushoff.
Ongeveer 50 kunstenaars uit de regio en daarbuiten tonen hun werk aan een ieder die dat wil zien. Net als ieder jaar is Theater Junushoff gastheer voor dit kunstspektakel. Twee dagen lang is Kunst Wageningen van 11:00 tot 17:00 uur open. De toegang is gratis.

Kunst kijken en kopen
Tijdens Kunst Wageningen is er altijd veel te zien. Kunst in alle soorten en maten, in heel veel verschillende disciplines: schilderen, beelden van brons, keramiek, sieraden. Kunst Wageningen is een ideaal moment om te kijken naar kunst en te ontdekken wat u echt mooi vindt. Mooi om naar te kijken of mooi om te hebben! Want kunst kopen kan ook tijdens Kunst Wageningen.

Alle kunstenaars op de site
Op de site van Kunst Wageningen, www.kunstwageningen.nl, is van iedere deelnemer een afbeelding te zien. Via deze site kunnen ook de internetsites van de deelnemende kunstenaars bezocht worden. Maar waarom zou je dat doen als je alle kunstwerken in het echt kunt zien in Theater Junushoff op 15 en 16 september?

SLUIT
CLOSE