La manouche – Gipsy Concert

Op donderdag 4 juni a.s. geeft de groep La Manouche een concert in Theater de Wilde wereld, Burgtstraat 1 te Wageningen.

Bij de muziek van La Manouche waant de luisteraar zich even aan het kampvuur bij de woonwagen. Dit trio heeft een gevarieerd programma met gepassioneerde liederen en muziek uit de Roma- en Sinti cultuur.
Moeiteloos worden swing á la Django Reinhardt gecombineerd met muziek uit de Balkan en flamenco klanken uit de Camargue. Met geraffineerd gitaarwerk en melodisch klarinetspel worden de veelal weemoedige liederen ten gehore gebracht. Tijdens het concert krijgt het publiek ook tekst en uitleg over de gezongen stukken en achtergrond informatie van het reizende volk.
La Manouche brengt een boeiende voorstelling op de planken ,waarbij de emotie in de muziek voorop staat.
De groep bestaat uit : Mouche Palts, gitaar/zang, Roelof Posthumus, klarinet, en Manito gitaar.
Deze formatie geeft concerten in binnen- en buitenland. Er zijn inmiddels twee album uitgebracht. de 3e zit in de planning.
In 2012 is de groep door de Amerikaanse muziekjournalist Donald Cohen uitgeroepen tot een van de toonaangevende vocale zigeunergroepen van de Europa.
De aanvang van het optreden is 20.30, zaal open om 19.30. entree €10, – Info over de groep www.lamanouche.nl reserveren : info@lamanouche.nl of telefonisch 06 23259107

SLUIT
SLUIT