Lekker Plantaardig Vega-diner

Lekker Plantaardig Vega-diner vrijdag 1 maart 2019 a.s

Op vrijdag 1 maart organiseert de Streekkantine van Solidez een Vega-diner

Samen met buurtgenoten, Wageningers en andere levensgenieters , kriskras door elkaar, aanschuiven aan tafel in het Huis van de Wijk De Nude.

Op deze avond kunt u ontdekken hoe smaakvol vegetarisch eten is.

Onze gastkok tovert een volledig vegetarisch 3-gangen menu op tafel voor €9,50 .Met de groenten uit de streek van Zorgboerderij De Hoge Born en ambachtelijk brood van een jonge start-up Ivo’s Bakery. Op het menu staan creatieve vegetarische gerechten naar recepten uit Lisa goes Vegan. Lisa Stel is bekend van haar blog: Lisa goes Vegan. Zij post daarop heerlijke recepten van gezonde en plantaardige gerechten. Check haar populaire blog, een echte aanrader wanneer je vaker veggie/vegan wilt eten.

Kom zien, proeven en ervaren dat vegetarisch eten smaakvol, gevarieerd en goedkoop kan zijn. Ook is het fijn om niet alleen te hoeven eten, doe mee en schuif gezellig aan.

Het Lekker Plantaardig vega-diner vindt plaats op vrijdag 1 maart vanaf 17.30 uur in Het Huis van de Wijk De Nude. Omdat het een try-out is zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar denude@solidez.nl of per telefoon 0317 – 419171 of kom langs bij Het Huis van de Wijk De Nude Kortestraat 2 6702 BH Wageningen

 

SLUIT
CLOSE