Lenteconcert Wagenings Studenten Koor en Orkest

Lenteconcert Wagenings Studenten Koor en OrkestDe Wageningen Studenten Koor en Orkest Vereniging (WSKOV) geeft weer een lenteconcert! Deze keer ter ere van het 100 jarig bestaan van de vereniging. Deze vindt plaats op vrijdag 7 juni in theater de Junushoff in Wageningen (Plantsoen 3, 6701 AS, Wageningen). Het concert begint om 20:00 en de deuren gaan open om 19:30.

Het thema van de stukken is sprookjes. Ons koor wordt gedirigeerd door Krista Audere en zal onder andere stukken zoals Unicornis Captivatur van Gjeilo en Les Fleurs et les Arbes van Saint-Saëns opvoeren.

Het symfonieorkest speelt onder andere Ouvertüre Die Zauberflöte van Mozart, o.l.v. Frank Adams. Gezamenlijk zullen zij Schicksalslied van Brahms opvoeren. Extra speciaal dit concert is nog een gezamenlijk stuk, genaamd ”Nos celebremus”, geschreven voor het 100 jarig bestaan door twee van onze leden.

Reserveren kan via www.wskov.nl/concerts. Kaarten aan de deur kopen is ook mogelijk. Normale toegangsprijs €10,-, studenten en kinderen €5,-.

SLUIT
SLUIT