lenteconcerten van de WSKOV

lenteconcerten van de WSKOVDe lenteconcerten van het Wageningse Studenten Koor en Orkest komen er weer aan!
De Wageningse Studenten Koor- en Orkestvereniging (WSKOV) zal op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni haar jaarlijkse lenteconcerten geven. De concerten beginnen om 20.00 uur en zullen plaatsvinden in respectievelijk de Johannes de Doperkerk (Bergstraat 17) en de Grote Kerk (Markt 1) in Wageningen. De deuren openen om 19.45 uur. Voorafgaand aan het concert, om 19.00 uur, geeft Cees Mobach een interactieve, toegankelijke lezing met beeldmateriaal over Symfonie no. 3 “Die Rheinische” van Robert Schumann. Dit stuk zal tijdens het concert ten gehore worden gebracht door het orkest onder leiding van Frank Adams.
Daarnaast zingt het koor, onder leiding van Krista Audere, onder andere Five Days ThatChanged The World van B. Chilcott; een inspirerend vijfdelig stuk over ontdekkingen in de wetenschap, waarbij het koor begeleid wordt door piano en pauken. Het weerspiegelt ook het thema “Music andScience”, wat mede gekozen is in het kader van het honderdjarig bestaan van Wageningen University and Research. Tot slot zullen het koor en orkest samen nog Der Sturm van Haydn spelen.
Wij hopen dat u een fijne avond komt ervaren en kunt wegdromen bij onze muziek stukken!
Reserveren kunt u via www.wskov.nl. Kaarten aan de deur kopen is ook mogelijk. Reguliere toegangsprijs €10,-, studenten en kinderen €5,-.

SLUIT
SLUIT