LoburgLive Rocks: Flotsam Metric + Joris Wabeke

LoburgLive Rocks: Flotsam Metric + Joris WabekeDit hemelvaartsweekend staat in het thema van Rock Ascension in Loburg. Een vol live programma met twee bands en afsluitend DJ Miquel en DJ Solim.

De eerste act is een one man band die alles kan, niemand anders dan Joris Wabeke van de Sticky Tongues! Hij gaat lekkere dansbare nummertjes van eigen maak spelen met tussendoor de echte rock classics in een eigen jasje gestoken.

Daarna Speelt Flotsam Metric hun nieuwe show ‘Bringing back the dream’! Na even van het podium te zijn geweest zijn ze weer terug met opzwepende ritmes, legendarische gitaar solo’s en sterke teksten. Ouderwetse rock met invloeden van Led Zeppelin, The Doors en Aerosmith in hun vroege jaren. Naast lekkere rock hebben ze nog veel meer in hun assortiment; met psychedelische stukken, diepzinnige blues en mooie ballads zullen ze er een mooie show van maken.

En afsluitend dus niemand minder dan Miquel van De La Niets en DJ Solim die lekkere platen erin knallen om de avond helemaal af te maken. Deze mag je niet missen!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1255689917920939/

Facebook Flotsam Metric:
https://www.facebook.com/FlotsamMetric/

Facebook Joris Wabeke: https://www.facebook.com/joriswabekesaltymonkeys/

Locatie: Café Loburg
Datum: zaterdag 1 juni
Tijd: 23:00 uur
Toegang: gratis

SLUIT
SLUIT