LoburgLive Rocks: Roads To Roam @ Café Loburg

LoburgLive Rocks: Roads To Roam @ Café Loburg

LoburgLive Rocks: Roads To Roam @ Café LoburgRoads To Roam

Wordt er nog goede poprock gemaakt in Nederland? Jazeker! Roads To Roam overtuigt op de EP The Shadow Of Myself met vijf aanstekelijke gitaarpopliedjes, met doorleefde vocalen en een lekker wijds bandgeluid. Het product van de vriendschap van vijf jongens uit Hilversum die samen een echte band vormen.

Roads To Roam debuteerde in 2015 met de EP A Guide To Your Mind. De daarvan afkomstige single Building Bridges werd enthousiast ontvangen. Domien Verschuuren (3FM) sprak van ‘echt een eigen geluid’ en ook Radio Veronica’s Countdown Café was onder de indruk. Sindsdien geldt het vijftal als een belofte. Op hun tweede EP The Shadow Of Myself lossen ze die meer dan in.

De afgelopen twee jaar stond Roads To Roam al een kleine honderd keer op de planken. Inmiddels heeft de band live een behoorlijke reputatie. Niet voor niets is het de eerste band die talent support krijgt van het Hilversumse poppodium De Vorstin. De band kan gebruik maken van alle faciliteiten, krijgt eigen headline shows en wordt meegenomen in uitwisselingsprojecten met andere poppodia.

Is The Shadow Of Myself de opmaat naar de grote doorbraak? Luister en oordeel zelf.

http://roadstoroam.nl/
https://www.facebook.com/roadstoroammusic/

LOCATIE: Café Loburg
DATUM: zaterdag 2 december
TIJD: 23:00 uur
TOEGANG: gratis