Marathontoneel met buffet in Junushoff

Marathontoneel met buffet in Junushoff

Marathontoneel met buffet in JunushoffPortret van een familie in verwarrende tijden.
Marathonvoorstelling met mediterraan buffet.

Gedesillusioneerd ziet de 72-jarige communist Gus Marcantonio het leven niet meer zitten. Hij beweert te leiden aan alzheimer, maar eigenlijk is er van de wereld niet geworden wat hij gehoopt had. Alleen de dood lijkt hem nog zinvol. De gehele familie komt bijeen in het ouderlijk huis in New York om de kwestie te bespreken. Allemaal nemen ze hun eigen sores mee waardoor de onderlinge verhoudingen op de proef worden gesteld. Thema’s als euthanasie, religie, politiek en relaties raken elkaar in dit herkenbare familiedrama.
De dialogen zijn vlot, humorvol, herkenbaar en actueel. De topcast bestaat onder anderen uit Hans Dagelet, Jacqueline Blom, Tibor Lukács en Rick Paul van Mulligen. Met hen gaat Azzini op zoek naar zowel het meedogenloze als de lichtheid van het stuk.

Een avond voor toneelliefhebbers en fijnproevers
Deze voorstelling duurt 3 uren (excl. pauze) en heeft een pauze van een uur waarin heerlijke hapjes worden geserveerd door Butifarra.

iHo
Toneelgroep Oostpool
Zondag 5 november 16:00 uur Grote Zaal Junushoff

https://www.junushoff.nl/programma/#modal=/programma/3330/Toneelgroep_Oostpool/iHo_Tony_Kushner_inclusief_buffet/?type=show

SLUIT
CLOSE