Molenmarkt 9 september

Molenmarkt 9 september

Molenmarkt 9 septemberOp zaterdag 9 september is er weer molenmarkt waarbij de vier straten rondom molen ‘De Vlijt’ zijn gevuld met allerlei kraampjes, lekkernijen en leuke activiteiten.

Traditioneel wordt de 39e molenmarkt geopend door de burgemeester, dit jaar is dat loco-burgemeester Gudden. Hij opent om 11.00 uur de markt. Elk jaar staat de Molenmarkt in het teken van een bepaald thema. ‘Duurzaamheid Buurzaamheid’ is het thema voor de 39ste Molenmarkt. Maar wat versta jij hieronder? Voedsel uit de regio? Zorgzaamheid voor en door buren? Nieuwe buren en internationalisering? Beter een goede buur dan een verre vriend? Of duurzaam warmte uitwisselen tussen buren? Of iets heel anders? Laat het weten via onze Facebook pagina. We hopen op veel reacties, want de Molenmarkt is er door en voor de vele bewoners uit Wageningen en de regio!

Ook zullen op zaterdag 9 september 2017 de traditionele en succesvolle ingrediënten van de Molenmarkt weer volop aanwezig zijn: de biologische markt rondom molen De Vlijt, de braderie, verenigingen en de ideële groepen, de traditionele kindervrijmarkt en de duurzaamheidsmarkt, met extra aandacht voor Buurzaamheid! Uiteraard zal ook veel Wagenings talent weer op de diverse podia van de Molenmarkt te zien en te horen zijn.