Nacht van de Fooi Wageningen 2018

Nacht van de Fooi Wageningen 2018

Nacht van de Fooi Wageningen 2018Aanstaande zaterdag 26 mei is het weer zover! Nacht van de Fooi Wageningen 2018 vindt plaats.

Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief waarbij heel veel plaatselijke horecagelegenheden in verschillende deelnemende steden hun fooi afstaan. Met de opbrengst hiervan worden de door ons gekozen kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten geheel gefinancierd. Op deze manier krijgt iedereen op een laagdrempelige manier de kans om bij te dragen aan ontwikkelingshulp!

Na de kick-off op dinsdagavond 22 mei met de film: The Big Lebowski bij het Heerenstraat theater en de Freakshake workshops op woensdagavond 23 mei en donderdagavond 24 mei bij Frosted, is het dan zaterdag eindelijk zo ver. Ga lekker een hapje eten of een drankje drinken bij de verschillende deelnemende horecagelegenheden in Wageningen, waarbij de gegeven fooien meetellen in de opbrengst van Nacht van de Fooi.

In Wageningen op de Markt wordt de gehele dag een evenement georganiseerd. Er zal een podium aanwezig zijn, waar verschillende lokale bandjes en acts een optreden zullen geven. Daarnaast zal er een tweedehandskledingmarkt georganiseerd worden, waar kleding verkocht wordt tegen bedragen die u zelf voorstelt. De hele dag door zullen wij ook lootjes verkopen, waarbij u prijzen kan winnen van vele verschillende ondernemers in Wageningen. ’s Avonds zal het evenement doorgaan met de verschillende bandjes op de Markt, een Comedynight bij de Bibliotheek georganiseerd door Emma Holmes en een afterparty bij de LUCA.

Voor de kinderen vinden er ook allerlei leuke activiteiten plaats. Van springkussen tot schminken en van Disney spelletjes tot suikerspinnen eten, het kan allemaal op 26 mei!

Als kers op de taart worden al uw gegeven fooien ook nog eens verdubbeld door onze partner Wilde Ganzen, dus 200% van uw gegeven fooien zal naar de ontwikkelingsprojecten gaan.

Kortom, kom zaterdag 26 mei gezellig naar het centrum en steun hiermee de projecten van Nacht van de Fooi 2018!

Voor meer informatie over de verschillende evenementen en deelnemende horecagelegenheden, neem een kijkje op onze Facebook: https://www.facebook.com/nachtvandefooiwageningen/

SLUIT
CLOSE