Nieuwste productie van Lens van start/spelers gezocht

Nieuwste productie van Lens van start/spelers gezochtBij Stichting Lens Theatermakers kunt u, als amateur theater maken: het hele proces van een voorstelling maken – van spel tot vormgeving- wordt door de spelers, onder leiding van professionele theatermakers doorlopen.

Op maandag 24 september, start de volgende productie; repetities op iedere maandagavond; 3 repetitie-weekenddagen; voorstellingen half januari 2019. Voor deze productie zoeken we nog volwassen deelnemers, van verschillende leeftijden.

Over de productie:

“Op een dag word je geboren, je krijgt een naam. Je eet, drinkt, slaapt en wordt weer wakker. Je groeit. Je leert op eigen benen te staan, je doet, je twijfelt. Je huilt, je lacht, je maakt je boos. Je ontmoet en neemt afscheid. Je wordt ouder. Je verjaart, verjaardag na verjaardag tot op een dag …..”

De spelersgroep gaat, onder leiding van Freek van Zonsbeek, op zoek naar de structuur van een mensenleven, de levens van de spelers: waarin zijn onze levens gelijk, waarin verschillen ze. En als het leven één lijn zou zijn, waar staan we dan nu?

Freek: “Naast dat wij met de tekst aan de gang gaan, geven we met elkaar ook vorm aan de productie. Hoe gaan we werken met rekwisieten, hoe verhouden we ons tot elkaar op de spelvloer en hoe groeien we daarin met elkaar, dat zijn belangrijke elementen van deze productiecursus”.

Stichting Lens werkt vanuit theaterzaal De Wilde Wereld, Burgtstraat 1 te Wageningen

Meer info en aanmelden via de site: www.stichtinglens.nl

SLUIT
SLUIT