OGDD back2basics dansfeest in “De Wilde Wereld”.

OGDD back2basics dansfeest in “De Wilde Wereld”.OGDD (Onze Generatie Draait Door) organiseert op schrikkeldag zaterdag 29 februari een dansfeest zoals ze dat zijn begonnen eind 2017. Een dansavond zonder beelden op het filmdoek. Deze keer terug naar de basis; in plaats van veejay (videojockey) zijn Wiebe en Jan weer dj. En dit dansfeest ook eens geen muzikaal thema.
Op dit back2basics dansfeest is er de ruimte voor alle dansvloerdwingende pop, funk, rock&roll, soul, hard rock, twist, latin, disco, wereldmuziek en reggae. Het wordt weer een ongedwongen en laagdrempelig dansfeest voor alle generaties. Een gezellige avond waarnaar je zowel met een groep als in je eentje uit kunt gaan. Dansen op goede muziek; veelal herkenbaar en soms alternatief. Stil staan is wederom geen optie !!!
De avond kent een redelijk vroege start (21:30 uur) om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden en duurt tot 02:00 uur. Een toegangskaartje kost €3,50, , waarvan een deel gaat naar het goede doel V!VE l’Initiative voor meisjes en vrouwen in Burkina Faso, Mali en Ghana.
Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten

SLUIT
SLUIT