OGDD dansfeest met “powervrouwen”

OGDD dansfeest met “powervrouwen”Op zaterdag 26 oktober een OGDD dansfeest in Wageningen.
OGDD – “Onze Generatie Draait Door” staat voor een dansfeest voor alle generaties. DJ’s Jan en Wiebe zullen weer zorgen voor een gevarieerd aanbod van dansvloerdwingende dansmuziek, deels aangevuld met sfeervolle filmbeelden van optredens van artiesten. Stil staan is geen optie !!!
Deze keer vooral dansen op muziek met vrouwen op de voorgrond. Dit als een opstap naar het traditionele Top 2000 feest van OGDD op de laatste zaterdag van het jaar. Het aantal vrouwelijke artiesten in de Top 2000 is de afgelopen twintig jaar bijna gehalveerd. Het aandeel Top 2000 vrouwen was vorig jaar minder dan 10 procent. OGDD wil daar iets daar iets aan doen door als tegenwicht een dansfeest met het thema “Powervrouwen in de Muziek”; “Girls Just Wanna Have Fun” te presenteren. En met een powervrouw die ons komt versterken als gast DJ: Poison Yvy.
Denk bij de te draaien dansmuziek met vrouwen in de hoofdrol aan bijvoorbeeld: Amy, Janis, Tina, Aretha, P!nk, Pretenders, Anouk, Patti Smith, Dua Lipa, Adele, Grace Jones, Donna Summer, Fleetwood Mac, Chic, Chaka Kahn, Shakira, Jennifer Lopez, Blondie, Kylie Minogue, Annie Lennox, Cranberries, Snap!, Robin S., Beyoncé, Mary J. Blige, Joss Stone, Skunk Anansie, Joan Armatrading, Jefferson Airplane (Grace Slick), Gloria Gaynor, Pointer Sisters, Shocking Blue, Anastasia en Janet Jackson.
De nadruk ligt deze avond op vrouwenmuziek; maar er zal ook andere muziek worden gedraaid en vertoond en mannen zijn net zo welkom als vrouwen op deze avond.
Het dansfeest kent een redelijk vroege start (21:30 uur) om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden en duurt tot 02:00 uur. Een toegangskaartje kost €3,50
Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten

SLUIT
SLUIT