One World Week – Stories of water

One World Week – Stories of waterWoensdag 10 april, Wageningen, 12:45-13:45. In het kader van One World Week vertelt Carolien de Kovel van vertelkring Eva Luna verhalen over water.

Wageningen ligt aan de Rijn. Rivieren zijn wegen en grenzen, net als zeeën. Via water zijn we naar heinde en ver gereisd, en het heeft ons geen windeieren gelegd. Maar water is ook gevaarlijk: elk jaar eisen de rivieren en oceanen levens. We bouwen dijken, maar we weten dat we nooit echt veilig zullen zijn. We bouwen sterke schepen, maar zelfs de Titanic is niet onzinkbaar. En bovendien huizen er vreemde wezens in het water, in bronnen en moerassen. Geen wonder dat er zo veel verhalen over water zijn. Voor deze voorstelling hebben we er een paar uitgekozen. Omdat water overal is, zullen verhalen over de Rijn of zelfs over Wageningen vaak ook bekend klinken aan mensen van ver weg en omgekeerd.

De verhalen zullen deze keer in het Engels worden verteld.

Waar: Campus Wageningen, Gaia (gebouw 101), Droevendaalse steeg 3, plateau (ruimte A130). Volg de wegwijzers, breng je lunch.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2048361168790590/

One World Week website: http://bit.ly/OWW2019

SLUIT
SLUIT