“Onze Generatie Draait Door” Dansfeest.

“Onze Generatie Draait Door” Dansfeest.

“Onze Generatie Draait Door” Dansfeest. Op zaterdag 23 februari organiseert OGDD “Onze Generatie Draait Door” alweer haar zevende dansfeest in theater “De Wilde Wereld” in Wageningen. De OGDD dansfeesten zijn langzamerhand een begrip in Wageningen. OGDD staat garant voor een gezellig feestje voor alle generaties. OGDD kenmerkt zich door een ontspannen, informele sfeer en een breed muziekaanbod.
Dansvloerdwingende muziek met een ziel: pop, soul, disco, rock classics, nederpop, reggae en funk met uitstapjes naar latino, roots reggae, Afrikaans en Balkan. De dj’s Wiebe en Jan draaien muziek afgewisseld met filmbeelden van de 60’s tot hedendaags. Muziek die je doorgaans wel kent, maar vaak al jaren niet meer hebt gehoord.
Een gezellige avond waarnaar je zowel met een groep als in je eentje uit kunt gaan. De avond kent een redelijk vroege start (21:30 uur) om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden en duurt tot 02:00 uur. Een toegangskaartje kost €3,50
De organisatie van OGDD heeft geen winstoogmerk. OGDD is een hobby. Een deel van de entreegelden kan zodoende worden overgemaakt naar een goed doel in de derde wereld: Vive initiatieven voor meisjes en vrouwen in Burkina Faso, Mali en Ghana. Als resultaat van de eerste 6 dansfeesten is er 650 euro gedoneerd.
Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
Voor meer informatie zie: www.ogdd.nl Hier kunt u alles lezen over waarvoor de organisatie staat, wie ze zijn (over ons), de muziekkeuze, agenda, het goede doel etc.
Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten

SLUIT
SLUIT