Thematentoonstelling Vruchtbaarheid

Thematentoonstelling Vruchtbaarheid

Opening thematentoonstelling VruchtbaarheidOp zondag 1 oktober 2017 wordt op de hoofdlocatie van Beeldengalerij Het Depot aan de Arboretumlaan 4 in Wageningen om 14.30 uur de thema-tentoonstelling ‘Vruchtbaarheid’ geopend door Johan Luijmes, de artistiek leider van Het Depot.

Het menselijk lichaam is het vaste thema bij de beelden van Het Depot. Vruchtbaarheid is binnen dit thema een belangrijk onderwerp. Bij de komende thematentoonstelling zijn beelden te zien uit de vaste collectie die te maken hebben met vruchtbaarheid. Bekende en minder bekende vruchtbaarheids-symbolen maken eveneens deel uit van de tentoonstelling.
Van teja van hoften en Petra Boshart, beeldhouwers die al langer betrokken zijn bij Het Depot, zal nieuw werk te zien zijn. Beide kunstenaars werden geïnspireerd door eigen ervaring met zwangerschap en geboorte.

De tentoonstelling ‘Vruchtbaarheid’ zal te zien zijn tot en met 28 maart 2018. Rond dit thema organiseert Het Depot de komende maanden ook een aantal concerten en een lezing. Meer informatie vindt u op www.hetdepot.nl

 

SLUIT
CLOSE