Openluchtbioscoop op 26 mei in Bennekom

Openluchtbioscoop op 26 mei in Bennekom

Openluchtbioscoop op 26 mei in BennekomHuisdiergeheimen is de middag film. Captain Fantastic de avondfilm. Op 26 mei.

Rotaryclub Bennekom tovert zaterdag 26 mei 2018 in nauwe samenwerking met VV Bennekom het hoofdveld van VV Bennekom om tot een echte openluchtbioscoop. Er zullen die dag twee films vertoond worden. Om 16:00 uur de film “Huisdiergeheimen” (geschikt voor alle leeftijden) en om 20:00 uur de film “Captain Fantastic” (leeftijdsadvies 12 jaar en ouder). De volledige opbrengst van deze bijzondere dag komt ten goede aan Stichting Make a Wish, een vrijwilligersorganisatie die de liefste wensen vervult van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. (meer info)

Toegangsprijs voor de middagvoorstelling is € 7,50 incl. iets lekkers en voor de avondvoorstelling 15,00 (inclusief een drankje).

Voor de echte liefhebbers is er een VIP-arrangement: Voor € 100,= mag u (met 4 personen) in een opgestelde cabrio plaatsnemen om de film te bekijken voorzien van een mand met lekkere dingen! Wees op tijd, want de VIP-plaatsen zijn beperkt.

Kaarten zijn te koop bij: Boekhandel Novita, Plus Edwin en Astrid Holtrop, Geels Woonwarenhuis, VakantieXperts Bennekom en Wijnhuis Bennekom.

SLUIT
CLOSE