Optreden verhalenvertellers Eva Luna

Optreden verhalenvertellers Eva Luna

Optreden verhalenvertellers Eva LunaWageningen, 12 maart 15:30 – 17:00. Optreden verhalenvertellers van Eva Luna in museum De Casteelse Poort, Bowlespark 1a.

Luisteren naar een verhalenverteller is je even laten meevoeren naar een andere wereld. Dat is niet alleen heerlijk als je nog klein bent, maar ook als je volwassen bent. Tijdens dit optreden vertellen we vooral voor volwassenen.

Ben u wel eens op de Hoge Veluwe geweest, in het Kröller-Müller-museum? Eva Luna vertelt over de eigenzinnige stichteres.
Daarna kunt u zich even onderdompelen in het universum van Roald Dahl, u weet wel van ‘Matilda’ en de ‘Grote Vriendelijke Reus’, maar ook van talloze verhalen voor volwassenen.
En voor wie het even gehad heeft met het jachtige moderne bestaan hebben we een verhaaltje van H.C. Andersen over een familie die beslist geen haast heeft.

Tussen de verhalen is er muziek van trio ‘De Band’.

De vertellers zijn te vinden in het Koetshuis achterin het museum. Loopt u rustig even door. In dit Koetshuis is ook de expositie ‘Gestapelde Stilte’ te bewonderen.

Na afloop gaat de hoed rond voor uw vrijwillige bijdrage. Er is gelegenheid om nog even gezellig na te praten bij een kopje thee. Het Koetshuis is toegankelijk voor rolstoelen.

Webpagina vertelkring Eva Luna: http://www.vertelkring-evaluna.nl/
Webpagina expositie in het Koetshuis: http://www.marloukursten.nl/exposities.html

SLUIT
CLOSE