PEER + Montana in the Making @ Café Loburg

PEER + Montana in the Making @ Café Loburg

PEER + Montana in the Making @ Café LoburgOp 11 november is Café Loburg een Bockbier tempel met 4 bockbieren (Maallust, La Chouffe, La Trappe, Steenbrugge) en 2 gigs van hele vette bands… en dat voor maar €10!!

Om 23:00 start de avond en kan je met je kaartje de 4 heerlijke bockbieren bestellen in de zaal, terwijl er 2 bands zorgen voor een hele vette show. Uiteraard kan je je tickets ook vooraf online bestellen om te voorkomen dat je te laat bent.

De bands:

Montana in the Making is een alternative pop-rock band opgericht in Wageningen door de singer-songwriter Svenja Montana in dit voorjaar. De muziek geïnspireerd door artiesten als Courtney Barnett, Arctic Monkeys en Weezer. Ze hebben onder andere Sustainival getrakteerd op hun muziek.

We hebben voor het hoofdoptreden de fantastische band PEER uit Zeeland ingevlogen. Deze mannen hebben vorig jaar in Loburg al laten zien dat ze kunnen rocken, maar sindsdien timmeren ze heel hard aan de weg.

PEER staat voor toegankelijke indie-rock waar de energie vanaf spat: springerige rock met een randje en catchy meezingrefreinen die in het hoofd blijven hangen. Op het podium is de chemie tussen de vier bandleden bijna tastbaar. Volgens VPRO 3voor12 hebben deze jongens de potentie om Nederland te veroveren.

Vorig jaar stond de band in de line-up van onder meer Racoon & Friends, VestRock en voor de tweede keer op Concert at Sea. De 3voor12 Zeeland-redactie plaatste PEER op nummer 1 van tien beste optredens op Vestrock 2016. PEER speelde verder live bij Radio 3FM en Veronica Countdown Café en toerde met de Popronde door Nederland.

13 September maakte PEER hun nationaal tv debuut in De Wereld Draait Door.

EP ”Mad For It” stream/download hier: https://fanlink.to/PEERmfi

Single ”I Don’t Wanna” stream/download/view hier: https://fanlink.to/PEERidw

Sociale media:
Website: www.peerofficial.com
YouTube: www.youtube.com/peerofficial
Facebook: www.facebook.com/peermuziekband
Instagram: www.instagram.com/peerofficial

LOCATIE: Café Loburg
DATUM: zaterdag 11 november 2017
TIJD: 23:00 uur
TOEGANG: 10 euro (inclusief 4 bockbieren: La Chouffe Bok, La Trappe Bock, Steenbrugge Bok en Maallust Bok)