Seizoenspresentatie 2018-2019 met Huub Stapel in Junushoff

Seizoenspresentatie 2018-2019 met Huub Stapel in JunushoffNa het succes van vorig jaar organiseert Junushoff weer een feestelijk avond in het teken van het nieuwe seizoen. Het theater nodigt iedereen van harte uit voor een LIVE preview van het programma 2018-2019.
Op dinsdag 15 mei is iedereen welkom in de Grote Zaal van Junushoff.

Het programma van Junushoff voor het nieuwe seizoen is op acht mei bekend gemaakt op de website van het theater en in de programmabrochure. Maar wat is er leuker dan live een indruk te krijgen van wat er allemaal te beleven is in Junushoff in seizoen 2018-2019?! Op 15 mei kan iedere theaterliefhebber het nieuwe seizoen komen voorproeven bij Junushoff.

Presentator van de avond is niemand minder dan Huub Stapel! Hij staat zelf prominent met twee producties in de nieuwe programmering.
Acteur Huub Stapel is natuurlijk bekend van de films Flodder, Amsterdamned en de theatershow Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Hij heeft inmiddels heel wat mooie toneelrollen op zijn naam staan. Hij ontroerde onlangs nog als zakenman in de toneelversie van ‘Intouchables’. Komend seizoen staat Stapel in twee voorstellingen in Junushoff. Hij speelt de titelrol in ‘King Lear’, de klassieker van William Shakespeare. In ‘De Waarheid’, een pijnlijke komedie over liefde, lust en ontrouw, is hij onderdeel van een topcast met onder anderen Johanna ter Steege.

Er valt van alles te beleven op 15 mei in Junushoff.
Directeur en programmeur Loek Buys vertelt over de ins en outs van het programmeren, artiesten (de namen blijven nog even geheim) geven een voorproefje van hun nieuwe voorstelling, er zijn hapjes en drankjes. Kortom: het wordt een mooie en feestelijke theateravond!

Iedereen is van harte welkom. Het programma begint om 20:15 uur. De deuren van Junushoff zijn open vanaf 19:00 uur.

De toegang is gratis. Er moet wel worden gereserveerd.

Dus bestelt u snel een kaartje en kom het nieuwe seizoen voorproeven!.
Theater Junushoff – dinsdag 15 mei 20:15 uur Grote Zaal.

https://www.junushoff.nl/programma/?maand=2018-05-15#modal=/programma/4168/Huub_Stapel_Loek_Buys_e_a_/Seizoenspresentatie_2018_2019/?type=show

SLUIT
SLUIT