Sfeervolle Zomeravond aan de Rijn.

Sfeervolle Zomeravond aan de Rijn.Voor het vierde jaar op rij organiseert De Plek op zaterdag 2 juli de ‘Zomeravond aan de Rijn’, een sfeervolle avond met sterke verhalen, steengoede muziek en een heerlijke picknick. Iedereen is welkom!

Omringd door de prachtige klanken van een bandoneon worden enkele spannende verhalen verteld. Daarna genieten de bezoekers samen van een heerlijke picknick en van gemoedelijk napraten.

De Zomeravond aan de Rijn is op een bijzonder plekje in Wageningen: op het gras aan de oever van de rivier met zicht op het Lexkesveer. De onophoudelijke stroom van het kabbelende water, het veer dat steeds weer naar de overkant vaart, en de dichte bossen in de verte spreken tot de verbeelding. Het is de ideale plek om even gewoon samen te zijn met verhalen over leven en dood.

Ook dit jaar werken fantastische artiesten mee aan de Zomeravond! Carolien de Kovel en Grada van Harten vertellen, Marc Constandse zingt en speelt bandoneon. Vier jaar geleden startte Petra Sips met De Plek (www.de-plek.net). De ‘Zomeravond aan de Rijn’ is dus een soort verjaardags-uitstapje. Iedereen is van harte welkom om mee te vieren!

Belangrijk om weten: Bij slecht weer verhuist de Zomeravond naar binnen, bij Thuis, de gemeenschappelijke huiskamer van Wageningen. In dat geval krijgen de deelnemers dezelfde dag nog bericht.

Verzamelen om 19.30u aan de Veerweg ter hoogte van het pad ‘Aan de Rijn’. Bijdrage in de kosten: 6 Euro. Info en aanmeldingen: petra.sips@de-plek.net, tel: 06 50627540. Tip: neem zelf een kleedje of stoeltje mee om op te zitten.

SLUIT
SLUIT