Spaanse passie in theater de Wilde Wereld

Spaanse passie in theater de Wilde Wereld

Spaanse passie in theater de Wilde WereldOp donderdagavond 1 juni a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in Theater de Wilde Wereld Burgtstraat 1 te Wageningen. De luisteraar krijgt een verfijnde selectie Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid Amerika te horen. In deze muziekvoorstelling staat het ‘duende’ gevoel centraal. Wat er op de planken komt is een en al vuur!
Mónica en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt .Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een live optreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.
Mónica Coronado is een echte podium verschijning. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant.
Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’
Theater de Wilde Wereld is een sfeervol klein podium in het centrum van Wageningen. Er wordt die avond helemaal akoestisch gemusiceerd . De aanvang is 20.00 . De entree is €10,00 reserveren info@manito.biz of 06-23259107
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=N8q5PbXcKfI